Monday, July 26, 2010

Viimase (ranna)päeva eesmärk: TISSID ROOSAKS!!!

Hommikul võtsin kursi teise randa, Playa Blancasse, teel nägin igasugu imepäraseid asju.
Merest võetakse soola ja töödeldakse, seda teevad ainult mõned perekonnad. Seda nägin ekskursiooni ajal ka, aga ei saanud häid pilte. Täpsemalt loe siit.
Kui need on tuvid, siis on nad väärakalt väikesed
Aga ma püüdsin suure kala ;)

Playa Blanca
Babakoi

Fred Olsen läks lõpuks ära. Miks meie laevakompanii ei ole Leedo Lines? Kõlab ju suurepära(ku)liselt!
Mõni sõidab aga hoopis banaaniga
Mul pole 1ki kord bussis Tsärki seljas olnud :o probleeme pole sellest olnud


Ja see ilmateade paneb ikka mingit soga. Täna on tõeliselt kuum olnud, tuult ka vähem. Päike paistab pool päeva pealaele - ja seega saab vaid horisontaalis päevitada. Ja ma päevitasin täna päris mõnusalt, jalad on tulised. Ookeani mõnus vesi võtab aga suurema kuuma ära ja ilmselt veidi aja pärast ei ole häda midagi. Nina hoopis koorub. Tissid sain roosaks natukene, need pole harjund päevitama ja ei võta eriti hästi külge. Hommikul vist ei jõua enam selle probleemiga tegelda :( kui, siis lennujaamas. Mis sa lennuväljal muud ikka teed.

Kaubandusest. Poode on väga palju ja kaupa on ka normaalselt ja OK hindadega, põhiliselt esmatarbekaubad ja turistinänn (supermercadod) ja riided, palju kosmeetikapoode (hm milleks turistile kosmeetika, mul ei läinud peale erinevate kreemide küll midagi tarvis). Lubasin kellelegi tuua 1 muusikaCD - aga uskuge või mitte - sellist poodi ei leidnud tervelt saarelt! Lennujaamas leidsin küll ajalehekioski, kus oli üsna palju CD-sid, aga need olid seal sassis ja niipalju, kui tuhnida jõudsin, kahjuks ei leidnud :( Sorry :( Vaatan B-s ka ringi. Amazonis on jube kirves, sealt vist ei osta.
Kuna saar on vulkaaniline ja siin mitte midagi ei kasva, siis toidukaup poodides on suhteliselt kallis, ntx puuviljad on mandriHispaanias kordi odavamad.

No comments:

Post a Comment