Saturday, July 17, 2010

Esimesed päevad

Tegelikult juba kolmas päev. Kuna aga varastatud nett sakib ja reisiväsimus segas, siis varem ei jõudnud midagi kirja panna. Aga parem hilja kui mitte keegi.
Riia on mõnna. Ei liha ega kala. Peaaegu Euroopas aga siiski mitte päris. Küll aga hakkab juba palju parem peale Tallinnat. Ilm aga oli kehvem, jahedam ja pilves ja pisut ka sadas. Lõunamaa värk. Esialgu tekkis kerge masendus just kehvema ilma pärast.
Lätlased on aga oma raekojaplatsile ägeda "kuusepuu" püsti pannud. Imetlegem.


Lisaks saab Lätis üldsemitteveemaitselist saldejumsi :P nämmmmmm!
Lätis on üldse saada igasugust huvitavat söökijooki, mida miskipärast E-sse ei tooda, Maxima poodides ntx. Tagasitulles ostan kohvritäie kraami :)

Brüsselisse saabudes oli esimesi asju ära näha sellesuvine valgusshow.
Ei miskit ylierilist, nagu ikka. Küll aga endiselt ilus ja äge. Tavapärases kvaliteedis. Ja ma juba tunnen end nigu kodus, mis siis, et on ilgelt külm (+21). Kerge masendus jätkus. Tegelikult on mitmed asjad nüüdseks juba sooja vähesuse kompenseerinud - näiteks see, et saab poodelda niietvähepole ja poes on ilgelt palju asju ja hinnad on lausa suurepärased. Ja väljas on tegelt ikkagi jube chill olla - mitte nagu mõnes teises linnas (nimetama ei hakka). Süüa saab ka nostalgilisi asju, olen juba mitu Liege vahvlit ära söönud http://users.swing.be/hdepra/gaufre/Gaufre-de-Liege01.jpg :P Ja Hector Chickenis kanatiibu sõin juba esimene õhtu. Ja dürüm viib keele alla :P:P

Öökino (Bruxelles Fait Son Cinema) on lahe :) Vaatasin prantsuse filmi ja sain aru :)

Kas pole kodune tänavanurk ;)
Külastasin ka kolleege N-s. Viisin neile leiba ja vürtsikilu - ja nii vähe oligi õnneks vaja :) Sain huvitavat infot oma vana ametikoha kohta ja asun kohe tegutsema, tnx Helinile.