Saturday, July 24, 2010

Teine päev Lanzarotel (reede)

NB! Hotelli vastas üle tee müüakse Itaalia jäätist!!!! :P:P:P

Kuna Arrecife bussist maha jäin ja kaktusi vaatama ei saanud minna, siis võtsin vastu otsuse, et just täna on see päev, millal võiks rattaga ringi kimada. Esmalt tuli parandada kolossaalne viga: lühikesi pükse polnud kaasas, need hankisin kohalikust Bershkast päris talutavad. Niisiis rentisin 12eur eest mitteeritihea ehk siis pigem vähehooldatud ratta ja sõitsin mäest ülesse Tias'e poole.
Pildil üksik kurb roheline asi keset kõrbet. Olin juba üsna kõrgel mäe otsas.
Oojee ma olen ikka üsna kõrgel, kui tripi sportypali uploadin, saame täpsemalt teada ;) Aga tuul läheb ainult hullemaks.
Kesse ütles, et eesti saartel on uhked kiviaiad? Siin on need igal pool ja õigupoolest ainult kivid ongi.
Kas see ratas on kunagi õli näinud?
Kaktus arvas, et õitseks.
Hull tuul puhub mägedest. Mäest ülesse sõit jäi lõpuks katki hoopis mitte sellepärast, et ülesse oleks raske sõita, vaid et tuul on megatugev. Vaata, mismoodi puud vms on end külili visanud tuule tõttu. Kusagil nägin ka palmi, mis oli köitega seotud, et ümber ei kukuks.
Kas siit on mingit saaki saadud :o Nagu selgus, siis tuhas saab asju kasvatada küll, pealegi tuhk hoiab vett.
Näited tuuletõketest taimede kaitseks

See taim on vett täis
Teel Tiasest tagasi Puerto del Carmenisse
Aga tänavad on meil kalled

Tagasi rannas. Selline rand siis.
Ujuda on normaalne. Esiteks on mul vaja vaid apartmendist välja tulla ja üle tee minna ja trepist alla saada ja kohe võibki ookeani sulpsatada. Teiseks ei ole vaja mitte mingeidki ujumisliigutusi teha vee peal püsimiseks. Vastu-lainet-ujumine on igatahes mõnus, laine on pehme ja kannab hästi (mitte nagu Regula laine), kaldale pole vaja üleüldse ujuda - laine lükkab. Ja muide - ka emased on siin rannas topless!
Mingi lennujaama värk on merre tehtud
Rannapromenaad õhtul

Hotelli ees üle tee

No comments:

Post a Comment